Campinglivet startar-på tunet <3

16. april 2015

Åh! De skulle sett anletet til Laurits då han kom heim frå skulen i går, og såg campingvogna godt plassert på tunet utforbi huset , eg skulle ynskje eg hadde hatt kamera eller hadde tenkt på å filme.

Det vart ein mektig opplevelse. Guten hadde tårer i augene, og hadde ikkje øyrene vore på så hadde smilet gått rundt.

«Det er helt fantastisk» sa han ørten gonger mens han spant rundt der inne.

Så, de kan vel trygt seie at vi foreldre hadde ikkje så mykje val i går ettermiddag.

Det vart camping på tunet natt til i dag 😀

blogg 16 april

Der er sjølvsagt mange fordelar med å starte camping turneen på tunet.

Lat meg fyrst få skryte av dei fantastiske sanitær fasilitetane, kun 20 meter frå vogn døra 😉 Stilt og fredeleg, og lite trafikk.

Einaste vi mangla var sjølvsagt internett, då nettet frå hovedhuset ikkje gav nok signal til at man kunne få spelt av ein youtube film, men vi overlevde no med det i natt, i dag skal eg utan problem innrømme at eit mobilt breiband er satt opp og montert i vogna.

Internett tilgong må vi ha, til og med i vogna, kall meg kva de vil, hysterisk om så vere, men ferietur utan duppedingsar med nett erlik «vi kan likegodt legge oss beint ned å daude» situasjon hos oss.

Middag vart fortært i vogna , laktosefrie pølser med gluten og melkefritt brød, Gourmet gourmet!  Kjende fagbrevet mitt som institusjonskokk vrei seg litt ekstra, men eg gjere bot med å servere klubb til middag til oss store i dag;)

Kvelden kom, og gutane fant roa.

blogg 16 april 2

Heldigvis!

Eg må innrømme at eg sat med sommarfuglar i magen i går kveld, og spekulerte på om det her kom til å gå, og gleda va stor då gutane endeleg sovna.

Natta gjekk heilt fint, og til frukost vart detlaktosefri og glutenfri rundstykker , steikt i ovnen i vogna av pappa, kva de trur! Gutane åt som om dei ikkje hadde sett mat før 😉

Det meste smakar visst betre på tunet enn inne i huset, merkeleg nok!

Er alt berre fryd og gammen no då Ragne Beate , tenkjer de:)

Nja, etter den søte kløe kjem den sure svie er det vel eit ordtak som seier.Den har vi fått no, sletne gutar med altfor mykje inntrykk å fordøye.

Men, då er det berre ein ting å gjere, tone ned, legge til rette, komme med mykje kos og ros, så lade vi oppatt igjen.

Skal ein nå eit mål er det mange vegar å bruke. Nokre vel den beine vegen, andre tar snarvegar.Eg har lært meg at det e betre med 3 omvegar enn ein snarveg, og at om den beine vegen ser kort og litt for overkommeleg ut, så er den nok sansynligvis det.

Nokre gonger løne det seg å bruke litt lenger tid 🙂

blogg 16 april 3

 

Ha ein flott torsdag <3

 

<3<3 Ragne Beate