«Pokemon Go»- ei bindande verd?

16. juli 2016

Kor mange av de har hatt eit meir eller mindre ambivalent forhold til små dyr i eit spel som heite «Pokemon» som du ikkje skjønar beret av?

Bornet ditt kan snakke seg både blå og gul i entusiasmen over spelet og du sit der stokk dum og prøve å forstå- men du har dette av lasset for lenge sida.

Pokemon blir noko travle greier- for deg.

Spelet som berre lagar kluss når du skal få bornet til å gå av, men og spelet som er det fremste motivator for å få bornet ditt til å gjere noko.

Positiv forsterkar kan ofte vere synonymt med Pokemon  😉

Du har blakka deg totalt på Pokemon kort, og kjøp av slike små Pokemon figurar som set seg fast i støvsugaren, forsvinn under sofa, der du tilslutt vert liggande som ein blåkval i havsnød og velte deg mellom hybelkaniner, pennen du utan tvil skulle ha hatt i går, og den sokken som du har leita etter i 2 veke- du kasta den andre dagen før-berre for å få tak i han «derre» Piachu 😉

Like vonde som lego er dei å trakke på og,dei har somoftast  gjømt seg ytterst på golvteppet, og du slepp nokre glosar, som du i etterkant håpe hørtes litt betre ut enn du trur.

Pokemon er ikkje berre ein fase.. Pokemon er noko som er til for å bli!

blogg 27 april

 

Eg har vore der i mange år, på sidelinja fulgt Pokemon- og legg meg langflat i innrømminga når eg seier at eg aldri har skjønt facinasjonen.

Ergo var skepsisen stor då «Pokemon Go» no vart lansert- kva skal eg no bli «utsatt» for?

Vel.. eg har no i kveld lasta ned appen- klare no ikkje å dy meg, måtte no sjekke ut kva det her var for noko.

Og de skulle ha sett meg då eg fanga min fyrste pokemon på stuebordet her heime!

Yuhuuuuuu!!!!

Mamma i hundre og ti!

blogg 24 mai

Det her er noko vi kan gjere ilag!

Kremt… det kom eg på etter at eg hadde fanga dyret, der og då var eg nok mest opptatt av at eg klarte å fange en sjølv 😉 Hehe 😉

Men frå spøk til revolver, det her kan virkeleg vere noko for born med autisme og for den del alle andre og som diggar Pokemon.

Kombinasjon med å vere ute, bevegelse, men og å møte bornet ditt på det som interessere dei mest, kor fantastisk er ikkje det?

Eg tek megsjølv i å glede meg til å gå tur med hunden i kveld, då eg må eit stykke vekk frå huset for å få skikkeleg GPS dekning, kanskje finn eg ein eller annan på vegen?

Eg ser eit potensiale her, eg ser noko vi kan dele, ei «bindande verd» <3

Så får vi håpe både vi helde oss på beina og ikkje havne i ei elv eller myr i jakta!

På tur med hund, born og mobil .

All bevegelse er god bevegelse, den beste treninga er den du faktisk gjere, og om ein Pokemon hjelpe til med det, så seie eg JA TAKK!

Og med eit bilete rappa frå Facebook og sendt frå mi herlige venninne Vibeke, seie eg berre:

Happy hunting <3

blogg 16 juli 1

(Lånt frå Facebook )

 

<3<3 Ragne Beate